• 57. születésnapja alkalmából felköszöntötte Keanu Reeves-t a Marvel UK
  • Az azóta törölt bejegyzés megerősítheti, hogy továbbra is keresik a megfelelő karaktert Reeves-nek
  • Akit egyébként hamarosan láthattok a John Wick 4-ben és a Mátrix 4-ben

2019-ben szinte biztosra vették neves amerikai filmes portálok, hogy Keanu Reeves szerepelni fog a Bosszúállók-saga helyére lépő Örökkévalókban. A nagy szerződés azonban elmaradt, Kevin Feige pedig úgy nyilatkozott, hogy egyelőre várnak a megfelelő karakterre, amit a csillagszemű sztárszínészre oszthatnának – aki közben csatlakozott egy DC animációs film stábjához.

A rajongói teóriákat ismét feltüzelheti a Marvel UK azóta eltávolított bejegyzése, amiben boldog születésnapot kívánnak Reeves-nek. A köszöntésnek – a törlést is figyelembe véve – valószínűleg nincs komolyabb üzenet értéke, pusztán annyi, hogy az ötvenhét éves művész valóban folyamatos kapcsolatban áll a nagyobb képregényfilmes stúdióval.

Reeves-t egyébként jövőre láthatjátok a John Wick parádésnak ígérkező negyedik részében, illetve még idén a szériát szinte rebootoló Mátrix: Feltámadásokban. A Loki és a Pókember: Nincs hazaút óta tudjuk, hogy a Multiverzumban bárki bármikor feltűnhet, így talán Reeves első Marvel szerepére sem kell már olyan sokat várnunk. Ti kinek a bőrében látnátok őt legszívesebben?

medium2021-09-02-f9a6b42601.jpg
(A kép forrása: Today in 24)