• Hamarosan debütál az HBO GO-n a Bill és Ted – Arccal a zenébe
  • Visszatér a vászonra a főszereplőket alakító Keanu Reeves és Alex Winter
  • A filmben veszélybe kerül a világ jövője, ezért egy szuperslágert kell komponálniuk a Vad Csődöröknek

Három évtized után tér vissza a zseniális Bill és Ted. Amerikában már tavaly bemutatta a Warner mozikban és VOD-on a Bill és Ted – Arccal a zenébe (Bill & Ted Face the Music) című harmadik részt, most pedig a hazai közönséghez is eljut a film. Premierdátumot egyelőre nem közöltek, a feliratos előzetesből viszont kiderül, hogy a közeljövőben várható a premier az HBO GO-n.

Az újfent Chris Matheson és Ed Solomon bábáskodása alatt készült opuszban újra veszélybe kerül az emberiség jövője, ezért egy szuperslágert kell komponálniuk a Vad Csődöröknek, hogy megmentsék a világot. Az előzetes alapján sűrű időutazásra számíthatunk és hőseink talán megtanulnak végre gitározni.

bill-es-ted-3-jo.jpg

A címszereplők mellett ezúttal jelentős szerepet kapnak gyerekeik is, akiket a netflixes Atypicalből ismert Brigette Lundy-Paine és az Aki bújt főszerepét játszó Samara Weaving alakítanak. Természetesen visszatér az Alex Winter és Keanu Reeves megformálta Bill S. Preston és Ted Theodore Logan, valamint a Kaszás szerepében William Sadler. Ti várjátok már a magyar premiert?