• Elkezdődött az Aquaman and the Lost Kingdom forgatása
  • Ezúttal a Necrus királyság múltját kutatják hőseink
  • 2022. december 16-án debütál James Wan rendezése

Pont ma írtunk James Wan (FűrészDémonok között) rendezői visszatéréséről, Malignant című szeptemberben debütáló horrorfilmje kapott egy borzongató előzetest, a producer-direktor viszont már az Aquaman 2 forgatásán dolgozik. Jason Momoa friss videójából pedig kiderült, hogy a címszereplőt alakító színész is megérkezett a munkálatok helyszínére, ahol azért kis változtatást eszközölnek majd hajkoronáján.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jason Momoa (@prideofgypsies) által megosztott bejegyzés

Egy szimbolikus fotót már közzétett a produkció, amiből kiderült, hogy az emberekkel hagyományosan ellenséges Necrus az az ősi királyság, aminek múltját hőseink kutatják az Aquaman and the Lost Kingdomban. A főszerepekben visszatér Patrick Wilson (Démonok között), Yahya Abdul-Mateen II (A chicagói 7-ek tárgyalása) és Amber Heard is.

Az Aquaman a DCEU legsikeresebb filmje volt, aminek a stúdió történetében elsőként sikerült átlépnie az egymilliárd dolláros bevételi álomhatárt. Nekünk a túlzott CGI-használat ugyan kevéssé tetszett, a tervek szerint 2022. december 16-án debütáló második epizódtól viszont hasonló sikert várunk.

aquaman.jpg

A DCEU naptára:

Az univerzumon kívül készül a Joker 2 és a The Batman.