• Az Öngyilkos Osztagban hőseinket egy gerillákkal tömött dzsungelbe küldik
  • El kell elpusztítaniuk egy korábbi náci börtönt és laboratóriumot
  • Premier 2021. augusztus 5-én

Stílszerűen látott napvilágot Az Öngyilkos Osztag új előzetese: nem listázott videóként, „ne oszd meg” felirattal jelent meg Youtube-on, hogy aztán James Gunn rendező Twitter oldalán panaszolja el, hogy a főszereplők a tervezettnél korábban kiszivárogtatták a kedvcsinálót. A humoros színjátéknál fontosabb ugyanakkor, hogy első előzeteséhez hasonlóan ezúttal is láthatunk néhány látványos snittet a nyár végén debütáló filmből (a friss plakátot itt láthatjátok).

A remake-ben visszatér Margot Robbie, Joel Kinnaman, Jai Courtney és Viola Davis. Utóbbi szervezi meg az USA legveszélyesebb bűnözőiből álló csapatot, hogy elpusztítsanak egy korábbi náci börtönt és laboratóriumot a gerilláktól hemzsegő Corto Maltese szigetén. A fenti gárdához csatlakozik Idris Elba, Pete Davidson, John Cena, Taika Waititi és Sylvester Stallone.

A film augusztus 5-én debütál a hazai mozikban, a tengerentúlon pedig egy nappal később párhuzamosan mutatják be nagyvásznon és egy hónapos vetítés keretében az HBO Max műsorán. Ti várjátok már a Bloodsportból, Peacemakerből, Boomeráng Kapitányból, Ratcatcher 2-ből, Savantból, King Sharkból, Blackguardból, Jevelinből és a közkedvelt Harley Quinnből verbuvált szupergroup kalandjait?

the-suicide-squad-2021-gunnn-1.jpg
(A kép forrása: The Feature Presentation)