• Az Öngyilkos Osztagban hőseinknek egy veszélyes dzsungelben kell elpusztítaniuk valamit
  • Premier 2021. augusztus 6-án

David Ayer, a 2016-os Öngyilkos Osztag rendezője Zack Snyder újrázásán felbuzdulva bejelentkezett a DC-nél, hogy hadd készíthesse el ő is saját vágatát a filmből. Erre azonban aligha kerül sor, hiszen augusztus 6-án érkezik a James Gunn-féle reboot Margot Robbie, Joel Kinnaman, Idris Elba, Pete Davidson, John Cena, Viola Davis, Joel Kinnaman, Jai Courtney, Taika Waititi és Sylvester Stallone főszereplésével.

Az új történet szerint alkut kötnek az USA legveszélyesebb börtöntöltelékeivel: szabadulhatnak a Belle Reve-ből, ha elpusztítanak valamit a gerilláktól hemzsegő Corto Maltese szigetén. A Bloodsportból, Peacemakerből, Boomeráng Kapitányból, Ratcatcher 2-ből, Savantból, King Sharkból, Blackguardból, Jevelinből és a közkedvelt Harley Quinnből verbuvált szupergroup természetesen vállalja a küldetést.

mv5bodi0ztuzmtatmdzims00mwmylwi3yzytmzmxndm3ntiyzju1xkeyxkfqcgdeqxvynjczote0mzmv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Első előzetese és hivatalos plakátja után érkezett már két szarkasztikus stílusú tévészpot a produkcióhoz, április 1-jén pedig maga a rendező lepett meg minket egy grandiózus kedvcsinálóval. A hazai forgalmazónak hála most megérkezett a hivatalos trailer szinkronizált változata is, amit alább láthattok. Reméljük, hogy valóban kinyitnak a hazai mozik, és nyár végén eljutunk Az Öngyilkos Osztag vetítésére.