• Az új Öngyilkos Osztag története szerint egy veszélyes dzsungelben kell elpusztítaniuk valamit
  • Premier 2021. augusztus 6-án

Nem kell már sokáig várnunk a 2016-os Öngyilkos Osztag James Gunn gondozásában készülő remake-jére. Remélhetőleg augusztus 6-án már itthon is nyitva lesznek a mozik, akkor debütál ugyanis a Margot Robbie, Joel Kinnaman, Idris Elba, Pete Davidson, John Cena, Viola Davis, Joel Kinnaman, Jai Courtney, Taika Waititi és Sylvester Stallone főszereplésével készült DC-produkció.

suicide-squad-team.jpg

Az új történet szerint alkut kötnek az USA legveszélyesebb börtöntöltelékeivel: szabadulhatnak a Belle Reve-ből, ha elpusztítanak valamit a gerilláktól hemzsegő Corto Maltese szigetén. A Bloodsportból, Peacemakerből, Boomeráng Kapitányból, Ratcatcher 2-ből, Savantból, King Sharkból, Blackguardból, Jevelinből és a közkedvelt Harley Quinnből verbuválódott szupergroup természetesen vállalja a küldetést.

James Gunn tegnap megörvendeztetett minket egy legendás hollywoodi produkciók képeit is újragondoló plakáttal, amit lentebb láthattok. Mára pedig előzetest ígért, ami ebben a pillanatban be is futott. Nektek hogy tetszenek az első anyagok a remake-ből?

exxekh8vgaacbsm.jpg