• Az Öngyilkos Osztagban hőseinket egy gerillákkal tömött dzsungelbe küldik
  • El kell elpusztítaniuk egy korábbi náci börtönt és laboratóriumot
  • Premier 2021. augusztus 5-én

Év elején Az Igazság Ligájával végleg lezárult a DC univerzum egyik fejezete, hogy augusztus 5-től láthassuk az új irányvonal szuperprodukcióját, Az Öngyilkos Osztagot. A James Gunn keze alatt készülő remake (vajmi kevés esélye van David Ayernek, hogy elkészíthesse a 2016-ban elhasalt eredeti mű rendezői változatát) olyan visszatérőkkel forgott, mint Margot Robbie, Joel Kinnaman, Jai Courtney és Viola Davis, akikhez csatlakozott Idris Elba, Pete Davidson, John Cena, Taika Waititi és Sylvester Stallone is.

A film története a Belle Reve börtönből indul, ahol az USA legveszélyesebb gonosztevőinek fejébe apró robbanószert szerelnek: ha nem engedelmeskednek, robban a bomba. Ha engedelmeskednek, megmenthetik a világot. A gerilláktól hemzsegő Corto Maltese szigetén kell elpusztítaniuk egy korábbi náci börtönt és laboratóriumot.

mv5bmzfjnme5nmmtyzcyoc00ytm2ltlkntktowy3mza4zgfhyze2xkeyxkfqcgdeqxvyodiyoteymzyv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A Bloodsportból, Peacemakerből, Boomeráng Kapitányból, Ratcatcher 2-ből, Savantból, King Sharkból, Blackguardból, Jevelinből és Harley Quinnből verbuvált szupergroup kalandjait felvezető első trailer után nem listázott videóként, „ne oszd meg” felirattal jelent meg Youtube-on az új kedvcsináló, amit immár magyarul is élvezhettek (King Shark karakterelőzetesét itt láthatjátok). Nektek hogy tetszik?

A DCEU naptára:

Az univerzumon kívül készül a Joker 2 és a The Batman.