• Amber Heard Jason Momoa segítségével tette biztossá, hogy marad Mera szerepében
  • Valószínűleg nyáron kezdődik az Aquaman 2 forgatása
  • 2022. december 16-ra tűzték ki James Wan filmjének a premierjét

A 2018-as Aquaman különleges jelentőséggel bír a DC-univerzumban. James Wan rendezése volt a stúdió első filmje, aminek bevételei átlépték az 1 milliárd dolláros álomhatárt, ez pedig legitimálta a DC kissé mesterkélt stílusváltását. A Zack Snyder-féle komorabb, filozofikusabb szuperhős produkciók korszaka Az Igazság Ligájával biztosan lezárult, most már az olyan marveles látványvilágú, könnyed akciómozik uralják a második képregényfilmes stúdió kínálatát is, mint például a Wonder Woman 1984, a Shazam! vagy az Aquaman.

Utóbbinak természetesen készül a folytatása James Wan vezetésével. A tervek szerint 2022. december 16-án debütál a második rész, a forgatás pedig valószínűleg nyáron kezdődik. Sokáig kérdéses volt, hogy ki alakítja majd a címszereplő társát, Merát, ugyanis a Johnny Depp-pel dicstelen pereskedést és médiaháborút folytató Amber Heard távozásáért kampányt indítottak az egykori Jack Sparrow rajongói. Felröppent a hír, hogy Emilia Clarke kapja meg Mera szerepét, mai posztjával azonban Heard jelezte, hogy marad a produkcióban.

vvvvv.jpg

A harmincnégy éves amerikai színésznő az Instagramon osztott meg egy képet, amint Mera vörös hajkoronájával felvértezve olvas. Finom humorral jegyzi meg a leírásban, hogy az Aquaman 2 forgatására beszerez egy Kindle-t, még mielőtt az atlantiszi hős kitépné a nyomtatott könyv utolsó oldalait. A vicces bejegyzésbe burkolt bejelentés Jason Momoának is tetszett, így aligha kétséges, hogy újra láthatjuk majd Heard oldalán.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Amber Heard (@amberheard) által megosztott bejegyzés