• James Gunn arra utaló bejegyzést írt, hogy az HBO Max Peacemaker sorozatában visszatér TDK
  • Aki a rendező másik posztja alapján mégsem halt meg Az Öngyilkos Osztag nyitányában
  • Rajongói kérdésre elárulta, hogy szívesen elkészítené a következő epizódot is 

Sajnos Az Öngyilkos Osztag az egyöntetűen pozitív kritikai és nézői visszajelzések ellenére sem teljesítette a járvány közepette a várt bevételeket. Az HBO Max viszont 2022 januárjában műsorra tűzi a film spin-offjának szánt Peacemaker sorozatot, amiben egy halottnak hitt karakter is feltűnhet. Legalábbis erre utaló üzenetet közölt James Gunn rendező Twitteren. Az alább sorolt figurák mellett még valaki szerepel majd a produkcióban, írta a direktor.

SPOILER: az általunk is méltatott film véres nyitányában úgy tűnik, mintha TDK ('The Detachable Kid') is életét vesztené, ám mint Gunn másik posztjából kiderült, Nathan Fillion végtagjaitól elválasztva heverő karaktere igazából nem halt meg.

Az Öngyilkos Osztag közös filmnézős találkozója kapcsán azt a kérdést is feltették a rendezőnek, hogy szívesen vállalna-e egy újabb epizódot. Gunn erre megjegyezte, hogy a Peacemaker tulajdonképpen a film folytatása, de igen, benne lenne egy „harmadik rész” készítésében. És ti örülnétek az újabb felvonásnak?

mv5bzmy4mjcwntytndk5zc00y2rjlwi4zwytzdqwmtg1nmyxmzfkxkeyxkfqcgdeqxvynzewodixnzev1.jpg(A kép forrása: IMDB)