• Sajtóértesülések szerint Leslie Grace (In the Heights) alakíthatja Batgirlt
  • A Bad Boys 3 rendezőinek új filmje kizárólag az HBO Maxen debütál majd

Miután a héten több színésznő neve is felmerült a Warner Bros. és a DC előtt, a Deadline értesülései szerint Leslie Grace személyében végül megtalálták a megfelelő választást Batgirl szerepére. A stúdió képviselőinek figyelmét a tengerentúlon nemrég debütált In the Heights-ban nyújtott alakítása keltette fel, hogy aztán a Warner meghallgatásán végleg pecsétet tegyen szerződésére. A megállapodást egyelőre nem erősítette meg a DC, Grace viszont közösségi oldalán már megköszönte a lehetőséget.

A cselekményről egyelőre semmit sem tudunk, az viszont már kiderült, hogy az egyik legkaraktereseb Batgirl, Barbara Gordon lesz a főhős (akinek egyébként felügyelőként dolgozik az apja). Utóbbi 1961-ben tűnt fel Betty Kane képregényeiben – pletykák szerint Isabella Merced (Instant család), Zoey Deutch (Zombieland 2) és Haley Lu Richardson (Két lépés távolság) ellenében találták Grace-t a legalkalmasabbnak megformálására.

A Batgirl egyébként az egyik első DC opusz lesz, ami kizárólag az HBO Max kínálatában kerül bemutatásra – tervezett premierdátumot egyelőre nem hirdettek. A filmet Christina Hosdon (Űrdongó, Ragadozó madarak) forgatókönyvéből az Adil El Arbi-Bilal Fallah páros rendezi, akik korábban a Bad Boys 3-at készítették és A Beverly Hills-i zsaru tervezett negyedik epizdóját felügyelik.

leslie-grace.jpg
(A kép forrása: Deadline)