• Egy karót nyelt és egy punk csillagász felfedezi, hogy üstökös közeleg a Föld felé
  • A kormány nem hisz nekik, így médiakörútra indulnak, hogy figyelmeztessék az embereket
  • Főszerepben Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Timothée Chalamet, Jonah Hill, Cate Blanchett, Meryl Streep, Ron Perlman Himesh Patel, Kid Cudi és Ariana Grande
  • Premier december 24-én a Netflixen

Lehozzák a csillagokat az égről” – hirdeti új filmje kapcsán a Netflix. A színészcsillagokat legalábbis biztosan elétek varázsolja a szolgáltató: Ne nézz fel! című sci-fi-vígjátékuk főbb szereplőit Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Timothée Chalamet, Jonah Hill, Cate Blanchett, Meryl Streep, Ron Perlman, Himesh Patel, Kid Cudi és Ariana Grande alakítják, a rendezői székben pedig a megosztó stílusú, mindenesetre emlékezetes filmeket jegyző Adam McKay (Alelnök, A nagy dobás) ül.

mv5bzmy1ztviyjktztcwyy00zjg3ltkynwmtyjkymzdhyzgwmgywxkeyxkfqcgdeqxvynju1nzu3mzev1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A film főhősei két alacsony beosztású csillagász, egy karót nyelt kutató és extravagáns társa. Amikor felfedezik, hogy veszélyes üstökös közelít, a kormányzat képviselői kinevetik őket, elvégre minden évben tombol valamilyen „világvége őrület”, például vírus. Tudósaink médiakörútra indulnak hát, hogy figyelmeztessék az emberiséget a hatalmas veszélyre. Alább láthatjátok a magyar feliratos előzetest. Premier Szenteste, december 24-én.