A nyári műsorlavina után ősszel ismét felfrissül a Netflix műsortára. Ezúttal a szeptemberi filmek premierlistáját tették közzé. Tinivígjáték, thriller, horror, animációs mese és dokumentumfilm is szerepel az újdonságok között.

afterlifer-of-the-party-e1629211091469-1280x720.jpg
(A kép forrása: Coming Soon)

Kaptál még egy esélyt – szeptember 2.

A rendhagyó tinivígjáték főhőse a bulifüggő Cassie. Amikor a fiatal lány egy furcsa balesetben meghal, nem léphet be csak úgy a Mennyországba. Visszatér a Földre, hogy jóvá tegye ballépéseit.

Mennyit ér egy élet? – szeptember 3.

A film főhőse a pályája legsúlyosabb kihívásával szembenéző ügyvéd, akinek meg kell határoznia, hogyan kompenzálják a 2001. szeptember 11-i terrortámadásban nem számszerűsíthető veszteséget szenvedett családokat. Főszerepben Michael Keaton (BatmanBirdman), Stanley Tucci (Spotlight) és Amy Ryan (Hideg nyomon).

Vértestvérek: Malcolm X és Muhammad Ali – szeptember 9.

Két ikonikus, de nagyon más stílusú híresség tragikusan végződő barátságról készült dokumentumfilm. Muhammad Ali minden idők legnagyobb bokszolója volt, aki versben beszélt a fehér sajtó szórakoztatására. Malcolm X ellenben valamikori fegyenc és értelmiségi, akiből a fehér elnyomás gonoszságait kritizáló forradalmár lett, és aki jelentéktelennek tartotta a sportot.

Kate – szeptember 10.

Egészen különleges látványvilágú bosszúthrillerrel jelentkezik a Netflix. Egy megmérgezett bérgyilkosnőnek kevesebb mint 24 órája marad, hogy megfizessen ellenségeinek Tokióban. Útja során egy vagány fiatal lány, meglepő módon korábbi áldozatának gyereke segíti őt. A főszerepben Mary Elizabeth Winstead (Cloverfield Lane 10.Scott Pilgrim a világ ellen), Woody Harrelson (A törvény nevébenZombieland) és az első komolyabb szerepét kapó Miku Martineau láthatók.

mv5bntjiyta2otktyjy0ms00ntniltg1zjatmza1odqznddjzgu0xkeyxkfqcgdeqxvymtezmti1mjk3v1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Éjszakai mesék – szeptember 15.

A horror rajongó Alexnek minden este mondania kell egy vérfagyasztó mesét, különben egy gonosz boszorkány mágikus kúriájának foglya marad örökre.

Schumacher – szeptember 15.

Német dokumentumfilm a hétszeres világbajnok Forma 1-es pilóta életéről.

michael-schumacher-film-poster.jpg
(A kép forrása: Motorsport.com)

Behatolás – szeptember 22.

A Netflix thrillerében egy házaspár kisvárosba költözik, az idillinek tűnő helyen szerzett álomotthonukba azonban betörnek. A feleség traumatikus emlékeit fokozza az egyre furcsább lakókörnyezet. Feltámad a nőben a gyanú, hogy a körülötte lévők nem azok, akiknek kiadják magukat.

A seregély – szeptember 24.

Melissa McCarthy bizarr pszichológiai thrillerében a hősnőt nagy trauma éri. Bűntudatát és problémáit tovább élesíti a kertjében felbukkanó seregélyfészek, aminek lakói rátámadnak Lilly-re.

the-starling-netflix-movie-melissa-mccarthy.jpg
(A kép forrása: What's on Netflix)

My Little Pony: Az új nemzedék – szeptember 24.

Régen a pónik, a pegazusok és az unikornisok békében éltek, azok az idők viszont már elmúltak. Amikor egy vidám unikornis mégis betéved Maretown városába, Sunny, a földpóni és új barátai hatalmas kalandra indulnak, hogy helyreállítsák Equestria békéjét.

A mi dalunk – szeptember 29.

Az Elísabet Benavent bestsellereit adaptáló film hősnője a félelmetes divat influenszer asszisztensi pozíciójában ragadt Maca. A harminc éves lány tehetségét munkájára és komolytalan fiúkra pazarolja, de szeretne tartalmasabb és sikeresebb életet élni. Komoly bonyodalmat okoz neki, amikor újra feltűnik az exe, aki rettenetesen összetörte a szívét…

No One Gets Out Alive – szeptember 29.

Amint címe is mutatja, a Netflix horrorjának helyet adó motel szobából nincs kiút. A film hőse egy amerikai álmot hajszoló bevándorló.

Ti melyik produkciót várjátok a legjobban?

16223756827400.jpg
(A kép forrása: MARCA)