A Final Fantasy XII International Zodiac Job System a 2006-ban megjelent, kritikai sikert aratott Final Fantasy XII új lehetőségekkel kibővített verziója volt. A július 11-én megjelenő, The Zodiac Age ennek lesz a teljes HD-köntösbe bújtatott változata. A Zodiac Age már támogatni fogja a PlayStation trófea-rendszerét (az eredeti játék 2006-ban PS2-re jelent meg!), illetve teljesen új zenét kapott, és persze a technika javítása sem maradhatott el.

A programnak elképesztően szép és drága gyűjtői pakkot állított össze a Square Enix, ami csak a kiadó online boltjából rendelhető meg, 200 dolláros áron, ami mai árfolyamon kb. 64 ezer forintnak felel meg. Ezért az összegért a fémtokos játékot, zenei válogatást, plusz az eredeti zenét letölthető formában, kártyacsomagot, és egy figura-mellszobor gyűjteményt tartalmaz. Alább látható a teljes pakk, szerintem hihetetlenül igényes, csak egy kicsit drága.

Természetesen ez a gyűjtői kiadás erősen korlátozott példányszámban jelenik meg, fiókonként egy csomag rendelhető. A Square Enix felhívja arra a figyelmet, hogy nyitott pakkot nem vesznek vissza, csak akkor, ha az eredetileg is sérült volt, valamint nem vállalnak felelősséget a lopott/elveszett küldeményekért.

annexcebeautyshotfinalrevised.jpg