Tegnap, az előzetes elképzeléseknek megfelelően bejelentésre került a The Witcher 3, mely a trilógia fináléja lesz, vagyis elköszönünk Geralttól. Ennek megfelelően egy epikus lezárásnak ígérkezik a játék, egy olyan történettel, melynek nagyon személyes szálai és a térséget befolyásoló aspektusai is vannak, az egyszerű ölj meg x banditát vagy szörnyet missziók mellett.

A trilógia harmadik része az eddigi legnagyobb játékteret mutatja be, ami 40 százalékkal nagyobb, mint az előző játékban elénk tárult birodalom. Az itt elszórt falvak és városok lakói szó szerint több tucat órányi szórakozást fognak biztosítani a küldetéseikkel, melyek nem csak izgalmas megmérettetéseknek ígérkeznek, hanem szemkápráztató kalandoknak is.

A játék alatt már a cég új grafikusmotorja dolgozik, ami azon túl, hogy komplex szabály- és küldetésrendszert tud kezelni, gyönyörű és részletes világokat tud megjeleníteni. Erről tanúbizonyságot adnak az első játékképek is, melyek már most nagyon szépek, pedig a programra egészen 2014-ig kell várnunk.