A Neocore bejelentette, hogy a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr nemsokára alfafázisba lép. A hivatalos weboldal szerint február 10-től lehet kipróbálni a korai hozzáférésű tesztváltozatot, ami viszont nem lesz ingyenes.

Ahhoz, hogy játszhassunk, legalább 40 dollárt kell fizetnünk (kb. 12 ezer forint). Ennél többet is dobhatunk a kalapba, a különböző összeghatárok pedig más-más extrákkal kényeztetik majd a vásárlókat.

A weblapon egyelőre nincsenek fent a pontos árcsomagok és tartalmak, csak egy visszaszámlálás: mindenről február 10-én hull majd le a lepel. Aki viszont nem bírja ki, az már a február 9-én megjelenő PC Guru magazinból megtudhatja, mi vár azokra, akik a megjelenés előtt fizetnek be a W40-világ legújabb akció-szerepjátékába.

A Warhammer 40,000: Inquisitor: Martyr 2017-ben jelenik meg PC-re, később konzolokra, de pontos dárum még nincs. Chris és jómagam viszont ellátogattunk a srácok bázisára, így a magazinban exkluzív cikket olvashattok majd a játékról, na meg egy hosszabb interjút.