• Mégsem lett ingyenes a Conan Exiles az Epic Games Store-on
  • Megjelenni is csak később fog, és akkor sem ingyen

Eredetileg most csütörtökön jelent volna meg az Epic Games Store-on a Funcom 2018-as túlélőjátéka, a Conan Exiles, melyet ráadásul az előzetes tervek szerint ingyenesen osztogattak volna az első hét folyamán. Ezek után nem meglepő, hogy végül sokan meglepődtek, amikor tegnap délután végül csak egy ingyenes játék bukkant fel a digitális áruház felületén a Hue képében.

ingyen-conan-exiles-ugy-tunik-lemondhatunk-rola.jpg

A Conan Exiles mellett azóta is csupán egy "hamarosan" felirat díszeleg, a megjelenésre tehát nem került sor. Ami késik, nem múlik persze, és ez itt is igaz, de sajnos nem minden szempontból, az Epic Games Store ugyanis megerősítette, hogy nem lesz ingyenesen elérhető a játék később sem.

"Az Epic Games Store csapata úgy döntött, hogy a Conan Exiles nem lesz ingyenes, hanem megvásárolni lehet majd, méghozzá egy későbbi időpontban" – áll a hivatalos közleményben.

Kárpótlás gyanánt a jövő héten három ingyenes játékkal (Killing Floor 2, Lifeless Planet, The Escapists 2) kedveskedik majd az áruház a felhasználóknak – ez persze aligha vigasztalja azokat, akik kifejezetten a Conan Exiles-ra vártak.