A Game Troopers és a myAppFree közös akciót tart, amelynek keretében ingyenes letölthető a The Last Door: Collector's Edition. A két cég a myAppFree Android alkalmazás megjelenésének örömére kezdett ajándékozni, ám nem kell aggódni, Windowsra (asztali és mobil operációs rendszerre egyaránt) is tökéletes ingyenes a négy fejezetből álló játék. KATTINTS IDE, és töltsd le, de fontos tudni, hogy a letöltést a Windows Áruházból lehet csak megtenni.

Az akció 24 óráig érvényes, szóval siessetek!

És, hogy mi ez a The Last Door? Nos, nem más, mint egy pixelgrafikás point and click kalandjáték, melynek történetét H.P. Lovecraft írási inspirálták. E szerint, a főszereplőnk, Jeremiah Devitt egy rejtélyes levelet kap egykori osztálytársától, Anthony Beechworthtől, a titkos üzenet pedig valamilyen furcsaságokat sejtet, aminek nyomába is eredünk, közben olyan titkokat feltárva a viktoriánus Angliában, amiket nem lett volna szabad. A sötétségben tett kalandjaink során az őrület határáig mehetünk, és még túl is léphetünk azon, az igazságot keresve.

A The Last Door: Collector's Edition a játék első, négy részből álló első szezonját tartalmazza -- az első három fejezetről írt tesztünket itt olvashatjátok, ha pedig a negyedik részre vagytok kíváncsiak, akkor ide kattintsatok.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Jövőre folytatódik a Last Door, ugyanis már javában készül a második szezon, sőt, ennek első része már le is tölthető, korai hozzáférésben. Katt!