Közel négy éve jelent meg az 1997-es brutális, véres, vicces Shadow Warrior felújított változata, amiről wilson tesztjében ezt írta: "a Shadow Warrior visszatért: ennél kiválóbb rebootot el se lehetett volna képzelni. Műfajának nem ő a legjobb darabja, de az biztos, hogy a 2013-as kínálatban nem lehetne nála jobbat találni!" Való igaz, premierje óta a Flying Wild Hog alkotása több, mint 10 ezer nagyon pozitív értékelést szedett össze, ráadásul az árát is tartotta. 

Ha eddig a játékot nem vetted meg, mert nem érdekel a műfaj, vagy mert nem akartál 35-50 eurót kifizetni érte, akkor jó hírem van. A Humble Bundle ugyanis akciózik, és most közel két napig ingyenesen meg lehet szerezni a Shadow Warrior 2013 Special Editiont. Két hete a GOG-on a klasszikus első részt lehetett megvásárolni pénz fizetése nélkül.

Az ügymenet egyébként a szokásos. Semmi másra nincs szükség, mint egy Humble Bundle és egy Steam fiókra: a játék kosárba rakása után azonnal megjelenik a kulcs, amit csak be kell váltani a Valve digitális áruházában, és máris kezdődhet a mészárlás!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!