Noha egy szivárgásnak köszönhetően már hétfőn tudtuk, hogy ingyenesen játszhatóvá válik (értsd: nem kell megvenni az alapjátékot) az Uncharted 3: Drake's Deception multiplayer módja, most már biztos a dolog -- Észak-Amerikában tegnap óta, Európában pedig mától tölthető a kliens.

A játék meglehetősen korlátozott lett, fizetés nélkül ugyanis csak a multiplayer mód első 15 szintjéhez férhetünk hozzá, minden másért fizetnünk kell. Az például öt dollárba kerül, hogy a 25-ös szintig fejleszthessük a karakterünket, s 20 dollárba az, hogy minden, a szinteket érintő korlátot eltávolítsunk az utunkból, illetve 10 dollárt kóstál a Co-op Arena, 12 dollárt pedig a Co-op Adventure. Jó hír viszont, hogy ha elérjük az adott korlátot, s ott sok-sok órányi játékidőt beleölünk a karakterünkbe, abban a pillanatban, hogy kifizetjük a magasabb szinteket megnyitó csomag árát, a kis katonánk fejlettsége a feljegyzett órák, illetve a teljesítményünk függvényében ugrik egy nagyot, vagyis nem volt hiábavaló az a sok meccs.

A Naughty Dog továbbá a szólista kampányt is letölthetővé teszi egy külön prémium csomag keretében, illetve már megvásárolható az Uncharted 3 „Év játéka kiadás” digitális változata, amiben természetesen már semmilyen gát nem áll előttünk és a játék élvezete között.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!