• Részletesen testreszabhatjuk karakterünket az Injustice 2-ben
  • A felszerelésekkel kellemes bónuszok is járnak

Ahogy az manapság már megszokott, úgy az Injustice 2 is lehetőséget ad arra, hogy új külsőt kölcsönözzünk választott harcosunknak, a most bemutatott rendszer azonban jóval több egyszerű kosztümcserénél. Bárkit is válasszunk, minden egyes harc után tapasztalati pontot és felszereléseket is szerezhetünk, utóbbiakat több részletben is cserélgethetjük, átszínezhetjük. És bár már ez is jóval több, mint amit eddig megszokhattunk verekedős játékoknál, nem áll meg itt a történet.

A szerepjátékokhoz hasonló módon felszereléseink különféle bónuszokat adnak képességeinkhez és tulajdonságainkhoz, egész szettek összeállításával pedig hatványozódik jótékony hatásuk. De ha ezzel nem is szeretnél szöszölni, akkor is érezheted a karakter fejlődését, a tapasztalati pontokkal szintet lépünk, és bizonyos mérföldkövek elérésével új mozdulatokat, ütéskombinációkat tanulhatunk,

Joggal merül föl a kérdés, hogy ez milyen kihatással lesz a többjátékos módra, de a Netherrealmnél gondoltak erre is, egy beállítással kikapcsolhatóak a bónuszok, a külső megtartásával – de még ha bekapcsolva is maradnak, akkor is nagyjából azonos képességű ellenfelet igyekszik választani a rendszer. Továbbá ugyan lesz a játékban mikrotranzakció, de bónuszokat biztosító felszereléseket nem lehet majd vásárolni, pénzen nem lehet közvetlenül ilyesfajta előnyhöz jutni.