• Hétfő éjszaka lement az első State of Play adás
  • Bejelentették az Iron Man VR-t
  • Láthattunk egy új Days Gone trailert
  • Sok más játék is "műsorra" került

Előző hírünkben már szóba került a Sony új PlayStation-centrikus műsora, a State of Play, ahol bejelentették, hogy a PlayStation VR eladásai már 4.2 milliónál tartanak. Ezen túl is láthattunk azonban számos újdonságot - mind PS VR, mint pedig PS4 fronton. Jöjjön az összefoglaló!

iron-man-vr-uj-days-gone-trailer-state-of-play-osszefoglalo.jpg

A legfontosabb - vagy legalábbis a leginkább jól csengő névvel büszkélkedő - bejelentés a Marvel's Iron Man VR volt, amely lényegében pont azt nyújta majd, amit a neve is sejtet: kipróbálhatjuk, milyen élmény lehet Tony Starknak lenni Vasember ruhájában. Pontos megjelenési dátum még nincs - annyi biztos, hogy valamikor az idei évben érkezik.

Nem új játék, de annál lényegesebb, hiszen a következő nagy PS4-exkluzív, a Days Gone az illető: a Sony Bend április végén megjelenő játéka egy új trailert kapott, amely a sztorira fókuszál.

Szintén a történetet helyezi előtérbe a Blood & Truth legújabb előzetese: a PSVR-kínálat egyik leglátványosabb darabja lesz ez a kémes játék, amiben igazi akcióhősnek érezhetjük majd magunkat - hogy miért, az elég egyértelműen kiderül a friss trailerből. Május 28-án érkezik.


Még mindig sztori, akció helyett azonban most egy hátborzongató űrthriller: a május 21-én megjelenő Observation is kapott egy remek új trailert, melyben egy űrállomás mesterséges intelligenciáját irányítva kell rájönnünk arra, mi is történt a hajón - a legénység utolsó megmaradt tagját segítve.

Evezzünk kicsit könnyedebb vizekre... pontosabban száguldjunk, hiszen a Crash Team Racing Nitro-Fueled is új előzetessel jelentkezett, amiben a PS4-exkluzív retro skineket láthatjuk mozgásban.

Az elmúlt hónapokban kicsit radar alatt maradt, most azonban ismét hallhattunk a Concrete Genie felől egy új trailernek hála. Az Entwined fejlesztőinek új játékában az általunk festett lények és látképek fognak életre kelni - egy egészen különleges és kreatív akció-kaland vár ránk idén ősszel. 

Végül, de cseppet sem utolsó sorban álljon itt a Mortal Kombat 11 legújabb kedvcsinálója, melyben a jól ismert karakterek korábbi énjeikkel kénytelenek szembenézni az alaposan összekutyult idősíkoknak hála.

Még több videót szeretnél? Az jó, mert ez még nem minden. Láthattuk például, hogy milyen lesz a nyáron érkező No Man's Sky Beyond VR módban, bejelentették a Five Nights At Freddy's VR: Help Wanted című horrorgyűjteményt, de bemutatták a ReadySet Heroes névre hallgató, könnyed hangulatú multiplayer dungeon crawlert is.