Hamarosan itt az év vége, ami többek között azt is jelenti, hogy elérkeztünk az idei év utolsó PC Gurujához, amit ezúttal is igyekeztünk emlékezetessé tenni. Egyrészt az évzárásra való tekintettel ismét 116 oldalas magazinnal jelentkezünk, ráadásul az újság mellé újfent egy közel A2-es méretű posztert csomagoltunk, amin az Assassin's Creed: Revelations kapott helyet egy 2012-es naptár kíséretében.

GURU Extra PC Guru 2012/01 - kedvcsinálóGURU Extra PC Guru 2012/01 - kedvcsinálóGURU Extra PC Guru 2012/01 - kedvcsináló

Tartalom szempontjából szintén nincs miért panaszkodni, hiszen a címlapsztorink ezúttal a mindannyiunk által várt Bioshock: Infinite, emellett pedig még olyan játékokról olvashattok bemutatót, mint a vadonatúj Rainbow 6 Patriots és a The Secret World. Ráadásul összeszedtük az idei év legjobbjait is, a Best of 2011 összeállításunkban nyolc oldalon keresztül, huszonöt kategóriában hirdetünk nyertest a legjobb fejlesztőtől az idei év legjobb játékáig, illetve kiderül, hogy a magazin munkatársainak mi volt a személyes kedvence.

Tesztek szempontjából igazi nagyágyúk várnak mindenkit, hiszen itt a The Elder Scrolls V: Skyrim, a Call of Duty: Modern Warfare 3, a NFS: The Run, továbbá olyan remek alkotások, mint a Saints Row: The Third, vagy éppen az L.A. Noire Complete Edition. Összesen 15 teszt várja az olvasókat, mellettük pedig számos tipp és trükk, ráadásul összehoztunk egy karácsonyi vásárlási tanácsadót, illetve egy Best of gyűjtői kiadások cikket is!

Call of Duty: Modern Warfare 3 JátékképekNeed for Speed: The Run JátékképekThe Elder Scrolls V: Skyrim Játékképek

Hardverfronton kibővített ÁLOMPC rovattal jelentkezünk, hogy mindenki tökéletes gépet állíthasson össze 2012-re, illetve lerántjuk a leplet egy sokakat foglalkoztató témáról, hogy miképp is lehet egyszerűen videókat rögzíteni a legnagyobb konzolokról (X360, PS3, Wii).

A DVD-mellékleten ezúttal 8 videoteszt kapott helyet, a teljes játékunk pedig egy FPS/RPG hibrid, a Boiling Point: Road to Hell folytatása, a Xenus 2: White Gold, egy olyan játék, amely korábban nem jelent meg magyar forgalmazásban.



KERESD AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

A magazin december 8-tól (csütörtök) vásárolható meg országszerte az újságárusoknál, a megszokott 1995 forintos áron. Ha pedig szeretnél előfizetni a magazinra, akkor az akcióinkért látogass el a PC Guru Webshopba!