Befutott a Diablo III várva várt javítása, aminek köszönhetően már jobban megéri csapatban játszani a játékosoknak, hiszen minden plusz csapattagért 10% bónusz tapasztalati pontot, valamint több magic- és gold find szorzót kapnak a játékosok.

Ezen kívül jó hír lehet a megrögzött farmerek részére, hogy végre könnyedén azonosíthatják a táskájukban lévő tárgyakat akár egyetlen kattintással is, amennyiben rákattintanak a városokban található Book of Cane nevű könyvre, valamint a kovácsnál található Salvage opció is felgyorsult, hiszen egy kapcsoló élesítésével már nem szükséges minden tárgy bezúzásakor megerősítést adni a játék számára. Szükség is lesz a sok-sok komponensre, hiszen az így nyert alapanyagokkal tonnaszám gyárthatjuk az előző fottal érkezett, nagyon durva recepteket. 

Természetesen a fent említett főbb nagyobb újításon kívül kismillió egyéb változás és javítás is bekerült a Diablo III-ba -- minden kaszt külön kis listát kapott arról, hogy mely képességei miként változtak a patch hatására. Szinte minden osztályt buffoltak a Blizzard szakijai, illetve erősítettek azokon az aktív és passzív képességeken, melyeket ezidáig hanyagoltak a játékosok. A változtatások teljes listájáért kattintsatok ide.

Diablo III -- megjelenés: 2012. május 15 (PC); gépigény: 1 magos 2800 MHz CPU, 1,5 GB RAM, SM 3.0, DX 9.0c / 512 MB videokártya, 12 GB szabad hely, internetkapcsolat.