A választások és Oscar-díjátadó mellett a Super Bowl az Egyesült Államok harmadik legfontosabb tévében is közvetített eseménye. Az NFL-döntőt megszakító méregdrága reklámsávokban hagyományosan a legnagyobb hollywoodi produkciók előzeteseit vetítik. Jelenleg ugyan a vírushelyzet miatt elég bizonytalan a filmipar helyzete, ám idén sem maradhatnak el a Super Bowl-trailerek. Alább láthatjátok az éjjel közzétett kedvcsinálókat.

Zack Snyder: Az Igazság Ligája

Magyarországon az HBO GO-n debütál március 18-án Zack Snyder újravágott filmje. Ismét láthatjuk Batmant, Wonder Womant, Aquamant, Cyborgot és Flash-t, amint a Föld megvédésére sietnek Steppenwolf, DeSaad és Darkseid bandájával szemben.

megerkezett-a-zack-synders-justice-league-elso-elozetese.jpg

A Sólyom és a Tél Katonája

A Marvel sem maradhat ki a jóból. A WandaVision után újabb szuperhős széria érkezik a Disney+-ra. Március 19-én debütál majd a hat epizódból álló nyitóévad.

Halálos iramban 9

Valószínűleg a tizenegyedik epizóddal lezárja majd a szériát a Universal, de még a kilencedik rész premierje is odébb van. Május 28-án mutatják be a Halálos iramban 9-et.

lezarul-a-halalos-iramban.jpg

Raya és az utolsó sárkány

A legújabb Disney animációs film március 5-én kerülhet nagyvászonra. A Raya és az utolsó sárkány története az ősi ázsiai Kumandra birodalomban játszódik. Amikor széthúzás és idegenek veszélyeztetik a királyság békéjét, a bátor harcoson, Rayan a sor, hogy színre lépjen. Apró segítőivel felkeresi az utolsó élő sárkányt, Sisut, hogy segítségét kérje a harcokban.

grayaandthelastdragonsisu20668e833bfef.jpeg

Senki

Április 2-án akciófilmmel jelentkezik Bob Odenkirk. A Better Call Saulból és a Breaking Badből ismert színész egy teljesen szürke kertvárosi apukát, mellőzött férjet alakít. Amikor azonban betörnek az otthonukba, sötét múltja és elfojtott feszültségei felszínre kerülnek, és brutális tettek sorozata következik…

nobody-film-2021.jpg

Old

Végül, de nem utolsó sorban a kiváló M. Night Shyamalan (Hatodik érzék, Üveg) új rendezése, az Old című thriller is megkapta előzetesét. Premier július 23-án.