Augusztusban is új és érdekes játékok érkeznek, szerencsére tényleg minden hétre jut valami. Megint elmerülhetünk majd a Saints Row univerzumában, továbbá Sonic is elszabadul, bár egyelőre csak konzolokon. Újra párbajtőrökkel vívhatunk majd, és egy korábbi játék meglátogatja a Sony platformját, a PlayStation 4-et. A játékosoknak a jövő héttel kapcsolatban egyetlen, nagyon fontos napot mindenképp érdemes megjegyezni, ez pedig nem más időpont, mint augusztus 15-e, mivel több megjelenés is erre a napra esik. Lássuk is, hogy miket kapunk:

Agents of Mayhem

  • Mikor: Augusztus 18.
  • Mire: PC, PS4, Xbox One

Az Agents of Mayhem egy, a Saints Row univerzumában játszódó spin-off játék lesz. Mivel a Saints Row univerzumáról van szó, ezért bőségesen számíthatunk majd humorra (no nem az ízléses fajtából) és popkulturális utalásokra. Az Agents of Mayhem egy nyitott világú, nagy tereppel megáldott játék, de nem csak a bejárható terület láttán kaphat el minket a bőség zavara: 21 egyedi, különböző képességekkel felruházott karakter közül válogathatunk majd. Ha nagyon akarjuk, akár pornós múlttal rendelkező, nagyszájú halálosztók is lehetünk. Szerencsére már csak néhány napot kell várnunk az abszurd kalandra.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Cities: Skylines

  • Mikor: Augusztus 15.
  • Mire: PS4

Egy régebbi, de ettől függetlenül minőségi játék látogat el a Sony aktuális platformjára, a PlayStation 4-re. A Cities: Skylines PC-re már 2015-ben megjelent, Xbox One-ra pedig idén áprilisban érkezett meg, most pedig a PlayStation 4-es változat ideje jött el. Ez a városépítős menedzserjáték a SimCity játékokhoz hasonló élményt kínál. Hatalmas terület áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy felépítsük a saját városunkat, amit bizony nekünk is kell fenntartanunk és fejlesztenünk. A PC-s változatot nagyon szerették a játékosok, remélhetőleg PlayStation 4-en is akkora élmény lesz építeni, mint számtógépen.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Sonic Mania

  • Mikor: Augusztus 15.
  • Mire: PS4, Xbox One, Nintedno Switch,

Sonic visszatér, és láthatóan hozni fogja a régi formáját. A Sonic Mania konzolokra augusztus 15-én fut be, sajnos a PC-s változatra egy kicsit még várnunk kell. Az új Sonic játék a régi epizódokat fogja idézni, mind látvány és hangulat, mind játékmenet tekintetében. Újra rohangálhatunk majd az ismert karakterrel, ráadásul nem is akárhol: több, némileg módosított, de klasszikus pálya is visszatér. Így a tapasztaltabb játékosok nosztalgiázhatnak majd, míg az újoncok megtapasztalhatják azt, hogy nincs szükség gyönyörű 3D-s grafikára vagy modern játékmenetre ahhoz, hogy jól szórakozhassanak.

Nidhogg 2

  • Mikor: Augusztus 15.
  • Mire: PS4, PC

Augusztus 15-én több játékkal együtt érkezik meg az indie gyöngyszem, a Nidhogg folytatása is, ami egyszerre jön PC-re és PlayStation 4-re. A Nidhogg egy oldalra gördülős platformjáték, amelyet egyszerre két fő játszhat. A szemben álló felek feladata az, hogy eljussanak a képernyő túloldalára. Az egyik játékos jobbra, a másik pedig balra indul el. Mindketten kapnak egy-egy párbajtőrt, amivel végezhetnek egymással. Ez a folytatásban sem lesz másképp, a legszembeötlőbb változás az előd óta a grafikát érte, ami bár továbbra is minimalista, de jóval jellegzetesebb is. Az új látványvilág több kritikát is kapott, meglátjuk, hogy a rajongók hogyan fogadják majd augusztus 15-én.