A jövő hét viszonylag laza lesz játékmegjelenések terén. A legnagyobb cím a hentelős Metal Gear Survive lesz, de egy régi klasszikus stratégiai játék, az Age of Empires felújított változata is befut a boltok polcaira a Definitive Edition csomagolásban.

Age of Empires: Definitive Edition

  • Mikor: február 20.
  • Mire: PC

Az Age of Empires Definitive Edition a legendás stratégiai játéksorozat első részének felújított változata, ami némi csúszás után végre megjelenik. Az eredeti játékélményt emelik át modern köntösbe, 4K UHD felbontással, nagyítási lehetőséggel, fejlesztett játékmenettel, újrakevert hanggal, és ezúttal Xboxon is játszható többjátékos móddal érkezik a játék.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Armored Warfare

  • Mikor: február 20.
  • Mire: PS4

PS4-re is megérkezik a 2015-ben PC-n debütált Armored Warfare című MMO játék, amibe egy saját privát katonai vállalatot alapíthatunk és irányíthatunk. Feladataink közé tartozik bázisunk fejlesztése, továbbá a modern katonai járművek összegyűjtése, fejlesztése és vezetése. Részt vehetünk kompetitív PvP-összecsapásokban, illetve haverokkal összeállva nagy kihívást nyújtó küldetéseket is végrehajthatunk.n. A programot az Obsidian fejlesztette, de tavaly átkerült a My.Com kiadó egyik csapatához.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Metal Gear Survive

  • Mikor: február 22.
  • Mire: PC, PS4, Xbox One

A Metal Gear Solid 5 után játszódó Metal Gear Survive a lopakodástól az akcióra, a túlélésre és a bázisépítésre helyezi át a hangsúlyt, miközben hősünket egy alternatív valóságba röpíti, ahol gyilkos gázok és mindenféle mutáns – zombiszerű – lények törnek tömegesen az életünkre. Szóval a következő nap megéléséért keményen meg kell küzdenünk.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Them’s Fightin’ Herds

  • Mikor: február 22.
  • Mire: PC

A Them’s Fightin’ Herds egy kicsi, független csapat munkája, ami a verekedős játékok kategóriájába sorolható, ám ebben nem szuperhősök esnek egymásnak, hanem állatok, köztük pónik, amiket az Én kicsi pónim: Varázslatos barátság producerének segítségével hoztak létre. A programot egyedül és online többedmagunkkal is játszhatjuk, így remek családi kikapcsolódás lehet belőle.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!