• Február 28-án érkezik meg Békeharcos a Mortal Kombat 1 világába
  • Ennek alkalmából saját előzetest is kapott a szájhős
  • A játékmenetben bővelkedő képsorok alapján számíthatunk néhány brutális mozdulatra
  • Egy új Kameo harcos is bemutatkozik a trailer során

Már korábban kiderült, hogy Omi-Man, Tremor, Khameleon és Quan Chi után hamarosan Békeharcos (Peacemaker) is megérkezik a mostanra kevésbé népszerű Mortal Kombat 1 küzdőterére, egészen pontosan február 28-án fut be a jól ismert DC karakter. Legalábbis a Kombat Pack tulajdonosok számára, mindenki másnak március 6-án válik majd elérhetővé a karakter, akit a James Gunn nevéhez köthető The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag és a Peacemaker – Békeharcos után ismételten John Cena fog életre kelteni. Méghozzá felettébb lelkesen, legalábbis a tegnap debütált játékmenet-előzetes alapján, amely bemutatja, mit is tud a jól ismert antihős.

A trailer nem meglepő módon az imént említett sorozat intrójában látható táncmozdulatokkal indít, majd nem sokkal utána kapunk egy kis ízelítőt a karakter személyre szabott egysorosaiból, hogy aztán kezdetét vegye a program gerincét képező csihi-puhi, amely szokás szerint erősen korhatáros képsorokat kínál. Peacemaker előszeretettel használja a buksiján található sisakot, de a pajzsa és a különböző lőfegyverek (a shotgun kifejezetten ütősnek tűnik) bevetése sem áll távol tőle. A leginkább vérgőzös jeleneteket persze ezúttal is a Fatality szolgáltatja, melynek során a karakter a hátára aggat egy jetpacket, hogy azzal tegyen pontot a küzdelem végére – méghozzá úgy, hogy nemes egyszerűséggel leröppenti a helyéről az ellenfél felsőtestét. Ha mindez esetleg nem lenne elég, még az aranyos háziállatával,  Eaglyvel is megkóstoltatja a legyőzött szembenálló földi maradványait, tehát ezúttal sem fogták vissza magukat a NetherRealm Studios szakemberei. Békeharcos mellett pedig egy új Kameo harcos, Janet Cage is feltűnik a színen, aki Johhny Cage alternatív univerzumból érkező változata, és a Kombat Packben való debütálás után márciusban válik majd önállóan is megvásárolhatóvá. 

Nem az új karakterek érkezése egyébként az egyetlen jó hír a Mortal Kombat 1 kapcsán, február 28-án ugyanis élesedik a várva várt crossplay (a nem túl acélos Nintendo Switch port sajnos kimarad a szórásból), március 7-10 között pedig még egy ingyenes hétvége is várja az érdeklődőket (az említett konzol szintén nem szerepel a platformok között), melynek keretében belekóstolhatnak a kampányba (pontosabban annak első két fejezetébe), valamint az összes helyi és online multiplayer módba.