A KonzolBazis.hu saját FIFA-bajnokságot szervez a Lurdy Házban található MiMozink köré. Erről természetesen korábban is beszámoltunk már, ugyanakkor nemcsak a FIFA-rajongóknak érdemes kilátogatni a bevásárlóközpontba, hanem minden más, videojátékok iránt érdeklődő olvasónak is, ugyanis vasárnap mi, a PC Guru különítménye is jelen leszünk, hogy egy hatalmas mozivásznon játszva mutassuk be nektek az év eddigi legfontosabb slágerjátékait.

Biztos lesz Dead Space 3, Tomb Raider, Crysis 3 és Gears of War: Judgment, és persze más címek is a kezünk ügyébe kerülhetnek a mozi kétórás (12:00-től 14:00-ig) nyitvatartási ideje alatt. Chris és jómagam mindenesetre már kilátogattunk a Lurdy Házba, hogy szemügyre vegyük, milyen is egy komplett mozitermet játékként használni, erről láthattok alant egy rövidke videót. Nos, csak annyit mondhatunk, hogy fenomenális élményről van szó -- ha ráértek a hétvégén, érdemes eljönni és látni a dolgot a saját szemetekkel is.

Persze a rendezvény nem ingyenes, ugyanakkor az 1500 forintos belépőjegy magába foglal filmnézést, játékot, Hell energiaitalt, és egy támogatói ajándékcsomagot. További részletek a KonzolBazis.hu-n olvashatók, illetve a FIFA-sorozat megszállottjai itt találják meg a versenynevezés szabályait és menetét. Találkozzunk tehát vasárnap a Lurdy Házban!