A KonzolBázis FIFA 13-bajnokságot szervez a budapesti Lurdy Ház (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.) MiMozink előterében. A március 23-án és 24-én (szombat és vasárnap) megrendezésre kerülő kétnapos versenysorozat persze nemcsak a focirajongóknak nyújt kellemes hétvégi elfoglaltságot, hanem minden játékosnak, hisz a helyszínen olyan játékok próbálhatók ki többek között, mint a Gears of War: Judgment, a Tomb Raider, a Dead Space 3, a Far Cry 3, az Aliens: Colonial Marines, a Metal Gear Rising: Revengeance vagy a Skylanders: Giants. A játékprogramok természetesen a helyszínen megvásárolhatók.

A versenyregisztráció a helyszínen kezdődik szombaton 9:00-kor, a hivatalos szabályzatot ezen a linken találjátok, .pdf formátumban. A játék Xbox 360-as kioszknál zajlik, a legjobb tizenhatba jutó döntősök pedig a mozi nagy vásznán mérkőznek meg egymással, életre szóló élményt szerezve maguknak és közönségüknek. A belépő ára 1500 forint*.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* A belépő ára tartalmaz egy sorszámozott belépőjegyet, belépést a MiMozink különtermébe, ahol kiválasztott filmeket nézhetsz, Hell üdítőitalt és a támogatók által összeállított ajándékcsomagot!

Jegyek elővételben megvásárolhatók:

  • 1097 Bp, Könyves Kálmán Krt 12-14 – Lurdy Ház / Konzolbázis (Parkoló felőli bejáratnál)
  • 1062 Bp, Váci út 1-3 – Westend City Center / PerfectGSM (Aluljáró szint, KFC-vel szemben)
  • 1034 Bp, Bécsi út 152 – EuroCenter / MiMozink
  • Utánvétes levélben a vidéki nevezőknek


Nyeremények:

  • 1. helyezett: EuroFIFA Arany Érem – 50.000 Ft forint a KONZOLBAZIS.HU jóvoltából.
  • 2. helyezett: EuroFIFA Ezüst Érem - 2 fő részére 1 órás sétarepülés a Dunakanyar felett az EuroFIFA jóvoltából.
  • 3. helyezett: EuroFIFA Bronz Érem – Kétórás játéklehetőség mozivásznon a MiMozink jóvoltából.

A helyszínen találkozhatsz a magyar labdarúgás legendáival, és részt vehetsz a magyar FIFA-közösség kvízversenyén is, ahol bebizonyíthatod, hogy mindenkinél többet tudsz a FIFA-sorozatról és a fociról. A rendezvényen ott lesz a PC Guru csapata is, hogy mozivásznon mutasson be játékokat, illetve a Juventus Rádió egy humoros show-műsorral kedveskedik nektek, nehogy unatkozzatok.

További részletekért irány a hivatalos Facebook-oldal!