• A Gearbox mer nagyot álmodni, ha a Borderlandsról van szó
  • Anime sorozatot és vidámparkot is szívesen látnának
  • Film talán készül is belőle

Már csak pár nap van a Borderlands 3 megjelenéséig, de a készítők már a jövőn gondolkodnak. Egyrészt, biztos, hogy lesz még videojáték ezzel a címmel, másrészt Paul Sage kreatív direktor abban sem kételkedik, hogy a franchise túlnőheti a videojátékok szabta kereteket és más médiumokban is megjelenhet.

Az anime ötletét a Love, Death & Robots című, David Fincher nevéhez kötődő animációs sorozat adta, amit megmutattak neki és azonnal elnyerte a tetszését. Szerinte minden esély megvan ilyen produkciót gyártására Borderlands témában, amennyiben a rajongók kíváncsiak rá. Ez még nem is lehetetlen, tekintve, hogy jó pár éve tervasztalon van egy Borderlands-film, amibe a direktor úr Dwayne „The Rock” Johnsont szeretné látni Claptrapként... Legalábbis ezt mondta anno, de most már azt állította a VG24/7-nek, hogy szívesebben tartaná meg a robot jelenlegi hangját, Jim Ferrandát. Persze Johnsont is behívná meghallgatásra, ha érdekelné a film.

Az ötletelés nem állt meg itt, bár az intejú ezen szakasza inkább már csak poénnak tekinthető, mivel Sage olyan dolgokkal állt elő, mint FL4K plüssfigura (oké, ez megvalósítható), vagy Borderlands vidámpark Claptrap Barlangjával. Ez a park azért kicsit elszálltnak hangzik.