• Kamija Hideki sok nagynevű játékon dolgozott
  • Azt nem tudni, hogy a Scalebound törlése óta miben mesterkedik
  • De szeretne néhány régi játékához visszatérni
  • És egy crossovert is el tudna képzelni a Bayonetta és a Devil May Cry között

Kamija Hideki változatos karriert futott be eddig. Anno a Capcomnak dolgozott, ahol dolgozott az első két Resident Evilen, majd az ő felügyelete alatt kezdett el formálódni a Resident Evil 4. Mint ismeretes, a program eredeti elképzelései még egy teljesen más játékot festettek le, amiből később a Devil May Cry nőtte ki magát – Kamiya felügyelete alatt.

Később átigazolt a Clover Studióhoz, ahol ő dirigálta a Viewtiful Joe-t és az Okamit, majd végül a Platinum Gamesnél kötött ki, itt pedig belefolyt a Bayonetta mindkét részének fejlesztésébe, de a Microsoft által végül elkaszált Scaleboundon is dolgozott, mint direktor.

Hogy most mind munkálkodik, azt egyelőre nem tudni, de azt a Dengeki PlayStation című magazinnak elmondta, hogy min szeretne. Egyrészt szívesen elkészítené az Okami 2-t, egy Viewtiful Joe remake-et is szívesen vállalna, de szerinte egy crossover a Devil May Cry és a Bayonetta között is remek játékot eredményezne.

„Az együttműködés Dante és Bayonetta között mókás lenne” – mondta interjújában. „Kedves Capcom, ha nektek megfelel egy olyan alak, mint én, bármikor segítek. A legjobbakat.”

dante-vs-bayonetta.jpg

Ti örülnétek valamelyiknek? Egy Bayonetta-Devil May Cry corssover tényleg ütne.