• Ötlet szintjén már létezik a Bayonetta 3
  • Lehet, hogy új főhőst kapunk
  • Akár Switch-re is kijöhet

A Bayonetta eddigi két része meglehetősen nagy sikert aratott, még úgy is, hogy a második rész csak Wii U-ra jelent meg. Mi több, nemrégiben debütált PC-s változattal szintén meglehetősen elégedett a Sega. Ezután nem csoda, hogy a PlatinumGames már nagyban gondolkodik a harmadik részen. Inaba Atsushi producer a Source Gaming beszélt a lehetséges harmadik részről.

„Egyszer talán lesz férfi Bayonetta!” – mondta nevetve. „Szeretnék Bayonetta 3-at. A cégnél már beszélgetünk arról, hogy hogyan csináljuk meg. Viszont sokat beszélünk róla, ezért nehéz bármit mondani róla. Ha nem így lenne, akár légből kapott dolgokat is mondhatnánk. Olyan témák kerülnek elő a beszélgetés folyamán, minthogy legyen-e új főhős. Sokszor lecserélték már a főszereplőt. Meg akarjuk tartani a régit? Újat vagy újakat akarunk?”

Inaba a Nintendo Switch-ről is megosztott gondolatait, tetszik neki a konzol hibrid mivolta, hogy bárhová magunkkal vihetjük. Természetesen nem kizárt, hogy a jövőbeli Bayonetta 3 esetleg Switch-re jelenik meg.