• Magyarországon 2023 tavaszán debütál Depp új filmje, a Jeanne Du Baryy
  • A XV. Lajos és utolsó szeretője történetét feldolgozó film Versailles-ban forgott

Johnny Depp elhúzódó és elharapózó bírósági tárgyalását követően visszatérhet a filmezéshez és a zenéléshez. Utóbbi keretében július 18-án a Hollywood Vampires tagjaként érkezik Budapestre koncertezni. Huszonöt év után rendez újra egészestés produkciót, színészként pedig tavasszal láthatjuk legközelebb XV. Lajos szerepében. A Disney busás ajánlattal és ajándékkosárral csábította volna ismét a Karib-tengerre, Depp azonban inkább egy Netflix támogatásával készülő francia romantikus történelmi mozit választott.

A versailles-i kastélyban rögzített film az uralkodó és utolsó ismert szeretője, az elszegényedett varrónő lányából kegyencnővé vált Jeanne kapcsolatát mutatja be. Utóbbit Maïwenn Le Besco rendező alakítja, akit Az ötödik elem énekes-dívájaként ismert meg a közönség, illetve kamera elé állt a hamarosan az új Asterix és Obelix epizódban is felbukkanó legendás Pierre Richard (Magas, szőke férfi felemás cipőben), valamint Noémie Lvovsky (A kis Nicolas és az elveszett kincs) is.

Profilból már láthattuk a Napkirály büszke és hedonista utódját, az egyik utolsó felvilágosult abszolitusta francia királyt megformáló Johnny Deppet. Most új képen, teljes jelmezben és pompás környezetben kapták lencsevégre a főszereplőt. Előzetest egyelőre nem kapott a Jeanne Du Baryy, a két hivatalos fotót az alább galériában találjátok.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

(A képek forrása: EW, Deadline)