• A Disney állítólag 301 millió dollárt ajánl, ill. ajándékkosarat és bocsánatkérő levelet küldött Deppnek
  • Új mozifilmet és egy Disney+ műsorára szánt sorozatot forgatnának Jack Sparrow-val
  • A színész korábban úgy fogalmazott, hogy 300 millió dollárért és egymillió alpakáért se térne vissza

Úgy tűnik, Johnny Depp a szélesebb közönség előtt is tisztázta magát Amber Hearddel folytatott pereskedése végén. A színésznő ugyan tartja a megfogalmazott vádakat, egyelőre nem tudni, hogy másodfokra viszi-e az ügyet, sőt ügyvédje nyilvánosan panaszkodott a kártérítés összegét illetően, amit Heard állítólag nem tud megfizetni. A Disney mindenesetre nem foglalkozik már a perrel, és sajtóértesülések szerint megkereste korábban mellőzött sztárszínészét.

A stúdióhoz közeli források 301 millió dolláros ajánlatról számoltak be, amit Deppnek ajánlottak A Karib-tenger kalózaiba való visszatéréséért. A hírek szerint új mozifilmet és Jack Sparrow sorozatot terveznek a Disney+ műsorán. Az értesülést egyelőre egyik fél sem erősítette meg.

436968043334712417f8d6e9f3b037dc771f7bed1796eecwm.jpg
(A kép forrása: Femina)

A színész egyébként korábban úgy fogalmazott, hogy 300 millió dollárért és egymillió alpakáért sem bújna újra Jack Sparrow bőrébe. Ennek fényében szimbolikus lehet az állítólagosan ajánlott összeg, amihez a pletykák szerint egy ajándékkosarat és egy bocsánatkérő levelet is mellékelt a Disney.

johnny-depp-as-jack-sparrow-in-pirates-of-the-caribbean.jpg
(A kép forrása: CBR)

Az eset mellékzöngéje, hogy bár a rágalmazási ügy kirobbanását követően Deppet menesztették a kalandfilmből, különböző vidámparkokban továbbra is vele készült játékfigurákkal és poszterekkel reklámozták A Karib-tenger kalózaihoz kapcsolódó játékokat. Ti szívesen látnátok őt újra Jack Sparrow jelmezében? Írjátok meg kommentben!