A Company of Heroes marketinggépezete olyan erőteljes fokozatra kapcsolt, hogy még egy T34-es sem állíthatná meg: a múlt héten bemutatott, első fejlesztői naplót követően most megérkezett a bejelentés, hogy a játék zárt multiplayer bétatesztet kap „valamikor újévet követően”, azaz valószínűleg januárban.

Az egyetlen biztos módja a részvételnek az, ha előrendeljük a 2013 tavaszán megjelenő RTS-t, de a fejlesztők azoknak is lehetőséget adnak a bekerülésre, akik még nem biztosak a vásárlásban, mert mindenféle eseményt ígértek, melyek során bétakulcsokat osztogatnak majd. Akik pedig végképp nem bírnak a vérükkel, azok az e héten esedékes alfa stressztesztben reménykedhetnek, igaz, ez roppant limitált számú játékosnak lesz elérhető, és még semmit sem tudunk róla azon túl, hogy érdemes nézni a hivatalos honlapot.

Greg Wilson, a játék producere egyébként megosztotta velünk a csapat premiert követő terveit is. Azon túl, hogy folyamatosan figyelik, javítgatják és ingyenes extrákkal teszik teljesebbé a Company of Heroes 2-t, egy afféle season passt is bevezetnek hozzá, mely a Command Pass nevet viseli, s mely a digitális limitált kiadást megvásárló előrendelőknek ingyen is elérhető lesz. Többet erről még nem beszélt a csapat, valószínű, hogy idővel minden mást is megtudunk.