Előrendelhető a Company of Heroes 2, ám koránt sem mindegy, hogy melyik áruházban regisztráljuk a vásárlásunkat. Bárhol is csapjunk le a játékra, a németeknél a Rotbraun, a szovjeteknél a Leningrád közepes harckocsi skincsomag lesz a jutalmunk. Amennyiben viszont a Steamen fizetünk elő, akkor bekerülünk a Steam Pre-Purchase Tiered Reward Programba, melynek keretén belül extrákat kapunk a Team Fortress 2-höz és a Dawn of War II-höz.

Originen már más a helyzet, ott a szovjet Bryansk Front skin üti a markunkat. A legjobban viszont minden kétséget kizáróan azok járnak, akik közvetlenül a THQ-tól rendelik elő a játékot. Ők feliratkozást nyernek a Command Passre, mely exkluzív multiplayer pályákat és VIP eseményeket kínál -- ez a csomag egyébként szabadon megvásárolható lesz a premier után, szóval a többiek sem maradnak le semmiről, csak maximum extra költséget kell fizetniük eme jóságokért.

Végezetül ugye kapunk egy 99 dolláros/eurós gyűjtői kiadást is, melynek előrendelése után ingyen kapjuk meg az első három, egyjátékos módot kiegészítő DLC-t. Ehhez a csomaghoz is járnak exkluzív skinek, sőt, egy veterán karszalag és a klasszikus Company of Heroes is jár hozzá, mindkét kiegészítőjével.