Tavasszal ismét kiegészül a Dishonored, hisz jön a The Knife of Dunwall DLC, melynek főszereplője Daud lesz, a hírhedt orgyilkos, aki a császárnő meggyilkolása után a megváltást keresi. Útja nem kevésbé véres és erőszakos, mint az alapjátékban, sőt, a Whalers nevű zsoldoscsapata is vele tart, így a korábbinál több akcióra lehet számítani.

Daud természetesen új képességekkel bír: a Summon Assassinnal maga mellé idézhet egy orgyilkos társat, a Void Gaze-zel eldugott rúnákat keresgélhet, sőt, a már ismert skillek is módosulnak, hogy ne legyen unalmas a játék. Ha pedig már nem elég a varázs, jöhet a bálnaolajjal "hajtott" Stun Mine bomba vagy a Chokedust, mely fullasztó felhővel bénítja meg az ellenséget. A küldetések ezúttal is többféle módon oldhatók meg, azaz lehetünk gyorsak és kemények, de lassúak és csöndesek is. Minél több időt töltünk a pályákon, annál több információt nyerünk a történetről, szóval nem árt majd többször nekifutni a kalandnak.

A The Knife of Dunwallban eddig nem látott helyszínekre is eljuthatunk, bejárhatjuk Daud titkos rejtekhelyét, de mivel a történet a Dishonored alatt játszódik, Corvo kálváriájának bizonyos pillanatai is felidézésre kerülnek, csak eltérő szemszögből tálalva. Ugyanakkor a DLC nem lesz teljesen kerek: a történet lezárását csak az utolsó, The Brigmore Witches című tartalmi kiegészítőben ismerhetjük meg.

A The Knife of Dunwall április 16-án jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. Ára 9,99 euró, illetve 800 MS pont lesz.