A tökkelütött koncepció ellenére a Goat Simulator sikernek nevezhető, az emberek ugyanis valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva szeretnének egy kecskével kalandozni, ha másért nem is, hát azért, hogy röhögjenek egy jót az egyébként teljesen bugyuta játékon -- nemsokára pedig a játékpolc új dísze lehet a Coffee Stain Studio agymenése.

A Goat Simulator jelenleg kizárólag digitális formában kapható, ahogy az egy ilyen kaliberű játéktól elvárható, ám hamarosan lemezes verzió is lesz, a Deep Silver kiadónak és a Cenega Magyarországnak hála. A premierre ráadásul várni se kell sokat, hiszen már most péntektől kapható lesz a játék, és hamarosan a PC Guru Webshopban is megvásárolható lesz! Az ára  is rettentő baráti, hiszen csak 1990 forintot kell leszurkolni érte, ami kategóriákkal kevesebb, mint amennyiért a Steamen vesztegetik.

A Coffee Stain persze nem vár csodát, ugyanis eddig is és ezen túl is a Steam lesz a fő bevételi forrásuk, de Armin Ibrisagic bízik némi sikerben, abban, hogy így olyan réteghez is eljut a játék, amelyikhez egyébként nem tudtak volna, s talán lesznek olyan emberek, akik örömet lelnek abban, hogy a polcukon csücsül a Goat Simulator.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!