Nyáron jelenti be a Bethesda a Fallout: New Vegas 2-t, a játék pedig még idén megjelenik, írja saját forrásra hivatkozva a Frag Hero. A portál kiemeli, hogy ugyanez az ipari forrás szivárogtatta ki a The Last of Us: Part 2-t és a Red Dead Redemption 2-t, szóval érdemes elgondolkodni az állítás igazságtartamán.

Üzleti szempontból érthető lenne a döntés: a Fallout 4 idén kétéves lesz, az új Elder Scrolls még mindig korai (a Skyrim "felújított" változatai csak most jelentek meg), a 2010-ben kiadott New Vegas pedig remek eladásokat produkált. Az informátor szerint a folytatáson is az eredeti játékot fejlesztő Obsidian dolgozik, ez pedig két dolgot jelent: remek történetet és rengeteg bugot.

A Bethesda nem kommentálta a hírt, az E3 pedig még messze van, így addig nem tehetünk mást, mint álmodozunk. Ugyanakkor a Fallout: New Vegas 2 sajnos egyben azt jelentené, hogy nem bővítik több, eddig be nem mutatott várossal a sorozat univerzumát, holott sokan kíváncsiak lennének egy Fallout: New Yorkra vagy New Orleansre.

Fallout: New Vegas 2