Az a hír járja, hogy a Microsoft kész bejelenteni a Halo: The Master Chief Collectiont PC-re, és ez még a ma este folyamán meg fog történni a helyi idő szerint 22:00-kor kezdődő Xbox Inside című Youtube-műsorban.

Ezt megerősíteni látszik, hogy Redditen valaki felajánlotta, hogy vesz egy pizzát annak a 343 Industries fejlesztőnek, aki először kommentálja a posztját, amiben feltételezi, hogy a The Master Chief Collection PC-s változatáról lesz szó az Xbox Inside-ban. És jött is több komment olyanoktól, akik 343 Industries alkalmazottaknak vallották magukat, sőt a stúdió közösségi igazgatója, Brian Jarrard még tweetben is célzott a posztra egy pizzaszelet ikonjával.

A Halo: The Master Chief Collectiont 2014-ben adta ki a Microsoft Xbox One-ban. A gyűjteményben helyet foglalt a Halo: Combat Evolved Anniversary, a Halo 2: Anniversary, a Halo 3 és a Halo 4. A PC-s megjelenésről már korábban is pletykáltak, alig egy éve még maga Phil Spencer is utalt arra, hogy a klasszikus epizódok befuthatnak PC-re.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!