A Blood Money 2006-ban, az Absolution 2012-ben jelent meg, így nem meglepő, hogy az IO Interactive is beszáll a remaster játékokat készítők táborába. A HD Enhanced Collection nevet kapott pakk azonban több lesz egy remaster kiadásnál, ezt ígérik a fejlesztők. 

A csomag 2019. január 11-én kerül a boltokba, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, a PC ezúttal kimarad a sorból. És hogy miért lesz több, mint egy sima remaster? Az IO szakijai állítják, hogy mindkét játék 4K-ban 60 fps-sel fog futni (nagy pacsi!), ezen kívül javítottak a bevilágításon és a textúrákon, változtattak az irányításon, hogy az sokkal folyékonyabb legyen, és ez csak néhány dolog, amiben a HD Enhanced Edition jobb lett, mint az alap verzió.

"Nagyon boldogok vagyunk, hogy átadhatjuk ezeket a játékokat, és hogy láthatjuk azt, hogyan futnak ezek modern konzolokon. A Blood Money és az Absolution segítettek eljutni oda, ahol most vagyunk. Nagyon várjuk, hogy a játékosok ezeket a klasszikusokat 4K-ban, 60 fps-sel élvezzék." -- közölte Hakan Abrak, a stúdió vezetője.

A két, feltúrbózott játékot 60 eurós áron lehet majd megvásárolni. Ti tesztek majd vele egy próbát, vagy eleget játszottatok már velük PC-n?

hitman-hd-enhanced-collection-banner.jpg