Eljött a nap, amire az egész emberiség várt. A Sanctumon dolgozó Coffee Stain Studios egyik tervezője, Armin Ibrisagic létrehozta azt a videojátékot, ami eldönti azt a vitát, amely a játékok művészeti ággá válása körül bonyolódik évek óta. Sőt, az is lehet, hogy békét teremt a Közel-Keleten, megszünteti a szegénységet, testvéri szeretetet hoz az egész világra, és egy új kor hajnalát festi a horizontra, mindezt a szemünk láttára.

Hogy miről is van szó? Elmondjuk: a Goat Simulator című fantasztikus alkotásról, amiben a személyi számítógépek bátor felhasználói egy kecske nem mindennapi életébe nyerhetnek bepillantást. Olyan dolgokat művelhetnek a derék haszonállat bőrébe bújva, mint egy parti tönkretétele, vagy halálugrás egy daruról. Ámen!

Bár legszívesebben azonnal fejest ugornánk a Goat Simulatorba, sajnos a játék egyelőre csak alfaverzióban leledzik, alkotója pedig nem biztos benne, hogy valaha is kiadja. Nosza, tessék szépen bíztatni YouTube-on és Twitteren, mert erre az egész univerzumnak szükésge van!

Hasonló játék egyébként már készült, tessék szépen vetni egy pillantást a nagyszerű Goat Petting Simulatorra, és tanulni egy s mást az életről.