Azt nem lehet mondani, hogy a Bethesda nem törődik a Skyrimmel, ugyanis már tölthető a játék 1.9-es frissítése. Ez egyelőre még csak béta állapotban van, de a Steam nem állít túl nagy akadályt elénk, hogy kipróbálhassuk: csupán annyit kell tennünk, hogy a játékkönyvtárunkban kikeressük a programot, rábökünk annak tulajdonságaira, majd kiválasztjuk a béta opciót, s már tölthetjük is a csomagot.

A frissítés a szokásos módon egy halom hibajavítást hoz, de ennél jóval fontosabb, hogy bemutatásra kerül a Legendary nehézségi szint és a Legendary képességek. Előbbi természetesen azt jelenti, hogy jobban fel kell kötnünk a gatyánkat, míg utóbbi annyit tesz, hogy a 100-as szintet elért képességeinket legendássá tehetjük, ezzel 15-ös szintre visszaállítva őket, hogy aztán újra, de ezúttal gyorsabban kimaxolhassuk ezeket -- a Bethesda szerint ezzel effektíve eltávolították a képességeket érintő limitet.

Ha minden igaz, akkor az 1.9-es frissítés még ebben a hónapban PC-re és konzolokra egy időben elérhető lesz teljes változatban.

Jön az 1.9-es Skyrim patch