• Új Dragon Ball-sorozat érkezik
  • Ami a DAIMA alcímet kapta
  • És a jól ismert hősök fiatalkori verziói kerülnek a középpontba
  • A premier jövő ősszel várható

A Dragon Ball név még azok számára is ismerősen csenghet, akik abban a hitben élnek, hogy az anime valami ritka halfajta, hiszen olyan hírnevet szerzett magának a '90-es években (a siker pedig máig töretlen), hogy lényegében a szórakoztatóipar megkerülhetetlen elemévé vált. Éppen ezért nem csoda, hogy már készül a legújabb széria, amely a Dragon Ball DAIMA névre hallgat, és ami a New York Comic Con során kapott is egy több mint háromperces, erősen a nosztalgiára építő előzetest, íme:

A trailer ugyanis egy gyors áttekintéssel indít, amely sorra veszi a legendás manga- és anime-sorozat különböző állomásait, kezdve az 1986-os eredetivel, majd a Dragon Ball Z (1989), a Dragon Ball GT (1996) és végül – néhány önálló filmet követően – a 2015-ben indult Dragon Ball Super is feltűnik a színen. A múltidéző után jutunk csak el hírünk alanyáig, ami egy meglehetősen fura koncepcióra épül, hiszen a jól ismert hősök fiatalabb verzióit vonultatja fel a széria. Ennélfogva láthatjuk a képernyőn az egészen apró Gokut, Vegetát, Bulmát, Chi-Chit, Piccolót, Mr. Satant és Krillint is (természetesen a többiekkel egyetemben), az összképre pedig egyelőre az "aranyos" a legjobb jelző – persze a legnagyobb rajongók bizonyára tudják, miként illeszkedik ez a nagy egészbe. A DAIMA munkálatait természetesen ezúttal is Torijama Akira felügyeli (a sztori mellett a dizájnt is neki köszönhetjük), a premier pedig 2024 őszén várható, addig talán a történettel kapcsolatban is okosabbak leszünk.

A ConQuest jóvoltából egy jópofa Detective Pikachu Returns ajándékcsomagot fogunk kisorsolni hamarosan, amelyben többek között bögre, jegyzetfüzet és kulcstartó is található. A részletekért ERRE tessék!