Október 6-án újabb gyöngyszemmel lett gazgagabb a Nintendo Switch, megjelent ugyanis a közkedvelt Pokémont a főszerepbe állító Detective Pikachu Returns, melyben a sárga kis szőrmók társával, Tim Goodmannel járhat majd utána néhány rejtélynek Ryme City utcáin. A The Pokémon Company által kiadott kaland ugyan eléggé megosztotta a szakmát, de maga a cuki főhős önmagában elegendő ahhoz, hogy elcsábítsa a rajongókat, így lényegében sikerre van ítélve a játék, melynek kapcsán akár most nyerhettek is. A ConQuest felajánlásával ugyanis landolt nálunk egy kisebb ajándékcsomag, amelyben többek között egy bögre, egy táska és egy jegyzetfüzet is helyet kapott, íme:

detective-pikachu-returns.jpg

A nyereményjáték (melynek szabályzatát ITT találjátok) egészen október 15-ig tart, a szerencsés győztes pedig október 16-án kerül kisorsolásra. 

A feltételek

A játékban való részvételhez nincs más dolgotok, mint meglátogatni a Facebook vagy a YouTube oldalunkat – ezt egyébként is ajánljuk, ha nem szeretnétek lemaradni a legújabb tartalmainkról. Mindezt pedig egy egyszerű kattintással megtehetitek, hála a Gleam.io oldalának, ami lehetővé teszi, hogy ERRE a linkre bökve (persze ezután még fel kell keresnetek a fent említett oldalak valamelyikét) már be is kerül a nevetek a kosárba. Ne habozzatok tehát, ha azt szeretnétek, hogy a reggeli kávé mellett az ikonikus karakter is felvillanyozzon titeket!