• Az Amazon France szerint a Doom június 30-án jelenik meg
  • Minden platformra egyszerre jönne ki
  • A dátumot azóta törölték

Az Amazon France-nál nagy kópék dolgozhatnak, hiszen alig néhány héttel ezelőtt jól elárulták, hogy a Rise of the Tomb Raider PC-s változata január 29-én jelenik meg, és lám, tényleg akkor jelenik meg. Most ugyanezen az oldalon a Doom megjelenési dátuma került elő, ami szerintük június 30.

Hogy ez valóban a hivatalos dátum, az persze a készítők megerősítéséig kérdéses marad, de a tény, hogy az Amazon France munkatársai már leváltották a helykitöltő 2016. december 31. szöveggel, azért valamennyire beszédes. Ám az interneten minden fennmarad, így egy MasterGamer24680 nevű játékos Twitter-oldalára kitett egy fotót az eredeti adatokkal. Szóval, ha minden igaz, a Doom PC-re, PS4-re és Xbox One-ra valóban június 30-án jelenik meg – de azért mérget még ne vegyünk rá.

doom-release-date.jpg

Amellett sem érdemes elmenni, hogy az ár is ott fityeg, amit 59,90 euróra lőttek be a PC-s változatnál, ez 19 ezer forintot jelent, míg a PS4-es és Xbox One-os verzión a 69,90 euró szerepel, ami 22 ezer forint körül van a mai árfolyamon.