Az Avalanche Studios egy nyereményjátékot indított, amivel azt szeretnék elérni, hogy a közösség ügyes filmkészítői állítsák elő a Just Cause 3 megjelenését megelőző videót, a bizonyos launch trailert. A legjobb trailer fogja bejárni a világhálót, de a dicsőség mellett értékes nyeremények is ütik az alkotó markát, méghozzá 5000 dollár értékben. 

A fődíj egy hatodik generációs Intel i7-es processzorral szerelt számítógép és egy UHD monitor, ami mellé a Just Cause 3 gyűjtői kiadását is odadobják, valamint egy Epiphone Les Paul Custom Pro gitár, egy pár KRK RPG6 stúdió hangszóró, egy Tascam 2×2 Audio Interface, egy NEAT microphone és a SONAR Steam Edition program Platinum változata is a csomag része.

Ez a végső győztes nyereménye, ám vannak kisebb díjjak is. Mivel három kategóriából (Best Action, Best Use of Audio, Best Humour) áll a nyereményjáték, három másik nyertest is kiválasztanak, akik az fentebb említett számítógépet, monitort, játékot és mikrofont kapják, valamint a SONAR Steam Edition program Professional változatát.

Sajnos Magyarországról nem lehet nevezni, így ebből mi kimaradunk.

my-just-cause-3-trailer.jpg