• A Season Pass tulajdonosok június 3-án megkapják a Mech Land Assault DLC-t
  • A többieknek június 10-ig kell várni a kiegészítőre
  • A Mech Land Assault 12 eurós áron lesz megvásárolható
  • Just Cause 3 teszt

Két nap múlva, azaz június 3-án a Season Pass vásárlói újabb őrült kalandra indulhatnak a Just Cause 3-ban, ugyanis megérkezik a Mech Land Assault névre keresztelt második kiegészítő, melyben a főszereplő Rico Rodriguez egy új szigetre, Lacrimára látogat. Persze nem éppen egy könnyed nyaralás céljából, hanem a titokzatos Black Hand által irányított börtöntábor és az elhagyatottnak tűnő eDen kutatóbázis felszámolására.

Rico dolga azonban nehezebb lesz, mint eddig valaha, ugyanis hatalmas tűzerővel felszerelt mechek védik az objektumokat. Persze semmi sem lehetetlen, pláne, ha megszerezzük az új Bavarium Power Core energiafegyvert, mely képes deaktiválni az óriási robotlépegetők pajzsát. Ilyen formában persze már el is köthetjük őket, hogy ágyúikat és a gravitációt manipuláló fegyverüket az ellenség ellen fordítva még látványosabb pusztítást vigyünk véghez. Utóbbi egyébként igencsak hatásos, akár egy helikoptert is „lerángathatunk” vele a levegőből, vagy autókat vághatunk a ránk támadókhoz.

onlinejc3mlaxb1titledheroart-x.png

A DLC-ben kétfajta mechet is vezethetünk, mi több, átvihetjük őket a játék fő helyszínéül szolgáló Medici szigetére is. Ha már elsajátított az irányításuk csínját-bínját, akkor továbbfejleszthetjük a képességeiket a speciális aréna kihívásokon, a csatákban pedig segítségül hívhatjuk a lázadó barátaink által vezetett óriásrobotokat is.

Akik nem rendelkeznek az Air, Land and Sea névre keresztelt szezonbérlettel, azoknak sajnos egy kicsit türelemmel kell lenniük, hiszen június 10-től férhetnek majd hozzá a Mech Land Assault DLC-hez 12 eurós áron.