• Just Cause 3 Sky Fortress trailer jött
  • A DLC márciusban jelenik meg
  • Új, meghajtással is rendelkező szárnyas ruha
  • Új fegyverek és kihívások
  • Ár: 11,99 euró

A Just Cause 3 megjelenése előtt már tudtuk azt, hogy különböző, tematikus letölthető tartalmakkal fog bővülni a játék, ezek közül az első, a Sky Fortress pedig ma be is mutatkozott.

Medicit most robotok fenyegetik, de nem kell aggódni, Rico készen áll arra, hogy velük is felvegye a küzdelmet, mégpedig a Bavarium Wingsuit segítségével. Ez az alapjátékban látott szárnyas ruha felturbózott változata, amivel már nem csak egyszerűen siklik a használója, hanem meghajtás is a rendelkezésére áll. Más szóval, egy valóságos vadászrepülőgéppé válthatunk, gépágyúval és célkövető rakétával. Természetesen új fegyverek (Bavarium Splitter gépkarabély, az Eviction nevű önvédelmi drone) és kihívások is várnak.

A Sky Fortress DLC márciusban fog megjelenni, az ára pedig 11,99 euró, ám aki megveszi a 24,99 euróba kerülő szezonbérletet az hét nappal korábban élvezheti a repülés örömeit.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Az Air, Land & Sea Expansion Pass második eleme a Land Mech Assault lesz, ami további küldetésekkel egészíti ki a játékot, valamint kapunk egy rettentően erős, de a szívóssága ellenére nagyon mozgékony mechát, amihez egy gravity gun is tartozik. Ráadásképpen ezt a bestiát az alapjátékban is használhatjuk.

A harmadik DLC a Bavarium Sea Heist lesz, erről azonban még nincsenek információink -- a kiadó azt ígérte, hogy az elkövetkezendő hónapokban erről is megkapjuk a részleteket.