• Az Avalanche Studios még javítja a Just Cause 3-at
  • Közben készül az első DLC, a Sky Fortress
  • Az előrendelői extrák most már mindenki számára elérhetőek

Jó pár technikai hibával együtt jelent meg az elmúlt esztendő egyik utolsó nagy játéka, a Just Cause 3, a fejlesztők azonban most is azon dolgoznak, hogy a működést optimalizálják és minél több ráncot elsimítsanak. Az Avalanche Studios ígérete szerint a következő frissítés január végén meg fog jelenni, és megfogadták, hogy minden problémát igyekeznek megoldani.

A javítás mellett a csapat a játék további bővítésén is dolgozik, hiszen még a megjelenés előtt bejelentették az Air, Land and Sea szezonbérletet. Erről mindeddig csak annyit tudtuk meg, hogy az új missziók mellett fegyvereket, járgányokat, kütyüket és robbanószereket is hoz, más szóval, mindent, ami a felhőtlen romboláshoz szükséges. Az első csomag, a Sky Fortress már közel van ahhoz, hogy késznek lehessen nyilvánítani, és habár a tartalmat nem tudtuk meg, az kiderült, hogy érdekes meglepetésekkel bővül Medici kék ege.

Végezetül az Avalanche Studios bejelentette azt is, hogy azok az extrák, amik eddig a játék előrendeléséhez voltak kötöttek, most már mindenki számára elérhetőek -- 2, illetve 2,5 euróért cserében várnak a bónusz járgányok és fegyverek.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!